top of page

PRAKTISK INFO

Her har vi samlet litt praktisk info om veibeskrivelse, parkering og lufting av hund på klubbens område!

VEIBESKRIVELSE:

Fra Kristiansand: Kjør over Varoddbroa, gjennom tunnelen, ta andre avkjørsel etter tunnelen mot Hånes, ta tredje avkjøring i rundkjøringen (mot Nedre Timenes), første avkjørsel til høyre og deretter inn til høyre igjen.

Følg grusveien hele veien opp til kursområdet (mellom det hvite bygget og det røde bygget på hver side av veien).

Fra Lillesand: Høyre fil ned Timenesbakken, ta av fra E18 i Håneskrysset, fjerde avkjørsel i rundkjøringen. I neste rundkjøring kjører dere rett fram, ta første avkjørsel til høyre og deretter inn til høyre igjen. Følg grusveien hele veien opp til kursområdet (mellom de to røde byggene på hver side av veien). Det er skiltet inn til hundeklubben.

PARKERING:

Parkeringsplassen vår bør ha plass til de fleste, men hvis det ikke er plass er det mulig å stå på pendlerparkeringen rett ved klubben. For de som ønsker å reise kollektivt: det er gode bussforbindelser, busstopp er rett i nærheten.

LUFTING AV HUNDEN:

Hvis du skal på kurs hos oss må hunden luftes før kurset starter. Det er mange fine turmuligheter i skogen rundt klubbområdet vårt, husk å bruke pose. Hvis hunden har vært hjemme alene hele dagen, har den nok sovet og ladet batteriene med masse energi som må ut. Gå isåfall en litt lengre tur før kurset så noe av energien blir brukt (gjelder ikke de aller yngste valpene, her holder det med en liten luftetur). Dere vil oppleve at hunden deres blir roligere på kurset, og at det blir lettere å få god kontakt. Kontakt mellom hund og fører er noe av det viktigste for å lykkes i treningen!

På kurskveldene skal alle hundene holdes i bånd.

Området er ikke beregnet for frislipp av hunder og blir ikke tolerert hvis det gjøres mens noen trener der.

Husk at der er MYE rådyr i nærområdet og hundene skal alltid være under kontroll.

LOGO2020.png
bottom of page