VÅRE INSTRUKTØRER

Britt Dølbakken Karlsen

Britt er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og har holdt kurs i klubben i mange år. Ho har hatt hund i over 40 år, og holdt på med lydighet, spor, søk, utstilling og noe agility.

Britt Elin Thorkildsen

Britt Elin er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og har over 20 års erfaring med å holde kurs. Driver hovedsaklig med jakt og snørekjøring, men har også erfaring innen lydighet, agility, utstilling, bruks og rallylydighet.

Dorthe Lundell

Dorthe er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og holder på å utdanne seg til konkurranseleder i lydighet. Ho driver med lydighet og utstilling, og har også litt erfaring med spor.

Elisabeth Juliussen

Elisabeth er utdannet NKK trinn 1 instruktør og er aktiv på utstillingsfronten. Ho har konkurrert en del i lydighet, og kan det grunnleggende innen spor og agility

Irene Sørsvann

Irene er utdannet NKK Trinn 1 instruktør, og figurant for FA og RIK grunnkurs. Ho har vært på rekruttlaget for det norske landslaget innen lydighet, og har i tillegg til lydigheten, erfaring med agility, søk, rundering og spor.

Marit Aurebekk Breland

Marit er utdannet hundeinstruktør fra Oslo Hundeskole. Ho har drevet mye med agility, hvor ho også konkurrer aktivt. Har i tillegg litt erfaringer innen lydighet og rallylydighet.

Steinar Østensen

Steinar er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og er aktiv innen utstilling. Han har også drevet med lydighet og agility.

Trine Ose

Trine er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og figurant funksjonsanalyse og karaktertest. Ho har holdt på med lydighet, agility og spor på hobbybasis.

Karoline Holtskog

Karoline har tatt hundetrener- og instruktørutdanning hos CATCH Hundetrening. I tilleggg er hun autorisert instruktør i hundesporten Smeller. Hun trener og konkurrerer i agility og smeller med sine to hunder.

Anita Lomeland

Anita er utdannet NKK trinn 1 instruktør, figurant funksjonsanalyse og karaktertest, og testleder karaktertest, funksjonsanalyse og MH. Ho har holdt på med lydighet i mange år, og har også erfaringer innen agility, utstilling og noe spor.

Anne Fredriksen

Anne tok sin instruktørutdannelse hos Anders Hallgren på Stora Sofienlund hundskola, og har vært instruktør i mange år. Ho har holdt på med litt lydighet, agility og spor.

Veslemøy Gundersen

Veslemøy er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og holder på med lydighet og er aktiv innen NBF. Hun har vokst opp med hund og har alltid hatt hund, holder også på med hundekjøring.

LOGO2020.png

© Kristiansand Hundeklubb