Våre kurs - høsten 2020

Tue, Aug 25
Kristiansand Hundeklubb
Bronsemerkekurs (apellmerke)
Bronsemerkekurs er for dem som har som har gått kurs med hunden sin tidligere og som kan litt om hundetrening. Det stilles krav til at dere har grunntrening og at øvelser som sitt, dekk og bli er innøvd. Bruk koden "Bronsemerke2020" for medlemspris.
Del
Tue, Aug 25
Kristiansand Hundeklubb
Nybegynnerkurs (lydighet)
Dette kurset er for unghunder fra 8 mnd og eldre, som har i utgangspunktet har gjennomført valpekurs og som ønsker å gå videre og lære mer. De som ikke har gått valpekurs kan også være med. Bruk koden "Nybegynner2020" for medlemspris.
Del
Thu, Aug 27
Kristiansand Hundeklubb
Valpekurs 1
Valpekurs er kurset for deg som akkurat har skaffet deg valp, som er i 3-8 måneders alder. Kurset bygger på samarbeid og mestring og vil bestå av enkle lydighetsøvelser og grunntrening, kontakttrening og belønningsformer og leketeknikk. Bruk koden "Høstvalp1" for medlemspris.
Del
Thu, Aug 27
Kristiansand Hundeklubb
Valpekurs 2
Valpekurs er kurset for deg som akkurat har skaffet deg valp, som er i 3-8 måneders alder. Kurset bygger på samarbeid og mestring og vil bestå av enkle lydighetsøvelser og grunntrening, kontakttrening og belønningsformer og leketeknikk. Bruk koden "Høstvalp2020" for medlemspris.
Del
Fri, Aug 28
Kristiansand Hundeklubb
Høstens hinderinnlæringskurs i agility! (nybegynner, helgekurs)
Nybegynnerkurset er for deg som vil lære grunnleggende hinderinnlæring i agility. Hunden lærer å hoppe over hinder, løpe gjennom tunnel og å mestre de forskjellige felthindrene. Bruk koden "Høstkurs" for medlemspris.
Del
Sat, Oct 24
Kristiansand Hundeklubb
Agility helgekurs med Ole Kristoffer Sagløkken
Fullt kurs! Venteliste kommer!
Del

Her finner du oversikt over alle våre kurs.
Etter at du har meldt deg på et kurs vil du få en bekreftelsesmail i løpet av kort tid, dersom du ikke mottar en mail må du kontakte oss på vår Facebook-side så vil vi sende deg bekreftelse for mottatt påmelding.

© Kristiansand Hundeklubb