top of page

Sporkurs

Sporkurs handler om å la hunden bruke nesen sin for å finne en gjenstand, pinne, eller mennesker. Spor er noe alle hunder gjør naturlig og er noe alle kan klare å få til. Det er en fin måte å aktivisere hunden din på, samtidig som du bygger et godt samarbeid dere i mellom.

Registration is Closed
See other events
Sporkurs
Sporkurs

Tid og sted

18. okt. 2019, 18:00 – 20. okt. 2019, 16:00

Kristiansand

Om kurset

Sporkurs 18-20 oktober.

Sporkurs handler om å la hunden bruke nesen sin for å finne en gjenstand, pinne, eller mennesker. Spor er noe alle hunder gjør naturlig og er noe alle kan klare å få til. Det er en fin måte å aktivisere hunden din på, samtidig som du bygger et godt samarbeid dere i mellom. Hunden blir veldig sliten mentalt av å gå spor. Det er en aktivitet du kan gjøre på egenhånd med hunden.

Sporkurset vil ha 2 timer med teori på fredagen, det vil befinne seg på Anicura Sørlandsparken sine lokaler kl. 18-20.00. Ellers vil den praktiske delen bli avholdt i Kristiansand området, hvor kommer vi tilbake til. Klokkeslettet på lørdag og søndag vil være fra kl. 10.00-16.00.

Det du trenger er en hund, en langline på gjerne 15 meter, beste godbiter/leke, campingstol kan være lurt, mat og drikke til både hund og fører, sporsele er ikke et must men det anbefales da det blir mer riktig ift. belastningen. Et halsbånd kan eventuelt brukes.

Kurset koster 800 kr.

Billetter

  • Sporkurs

    kr 0,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Del dette kurset

LOGO2020.png
bottom of page