top of page

Rallylydighet helgekurs - FULLT! Det er mulig for å sette seg på venteliste

Har du lyst til prøve rallylydighet for første gang? Eller har du kommet litt i gang og ønsker hjelp med veien videre? Da er dette kurset for deg. Er du medlem? Bruk rabattkoden: Klubbmedlem Instruktør er Mathilde Myre.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Rallylydighet helgekurs - FULLT! Det er mulig for å sette seg på venteliste
Rallylydighet helgekurs - FULLT! Det er mulig for å sette seg på venteliste

Tid og sted

02. okt. 2020, 17:00 – 04. okt. 2020, 16:00

Kristiansand Hundeklubb, Nedre Timenes

Om kurset

Rallylydighet er sporten hvor lydighet, agility og store doser samarbeidsglede mixes sammen, og baseres kun på positive metoder. Her skal hund og fører ha det utelukkende gøy. Det anbefales å ha en del grunnleggende lydighet inne, som plass, kontakt, sitt/dekk og bli, og noe lineføring.

Rallylydighet er en offisielt godkjent konkurransesport, men kan så klart også kun brukes som en morsom aktivitet mellom hund og eier. Sammen med hunden din går du rundt i en bane bestående av ulike stasjoner med skilt, hvor hver stasjon utgjør en øvelse dere skal gjennomføre. Banene er forskjellige hver gang, da det er opp til dommer å avgjøre hvordan banen skal se ut, utfra hvilke øvelser som inngår i de ulike klassene. I klasse 1 bruker man line på hunden.

Teori fredag fra 17-20 Praksis lørdag og søndag fra 10-16

Kurset koster kr. 1300,- for medlemmer og kr. 1800,- for ikke-medlemmer. For å få medlemspris må du skrive inn rabattkoden "Klubbmedlem" husk å trykke enter , pluss at du må føre på medlemsnummer.

Medlemsnummer finner du på NKK.no under «min side».

Instruktør er  Mathilde Myre. 

Hun er godkjent NKK instruktør, offisielt godkjent rallylydighetsinstruktør og har ett årig hundetrenerskole med fordypning i atferd og rasekunnskap. Hun har en rhodesian ridgeback som går i klasse 3 i rallylydighet, og en jaktgolden som har opprykk til elite.

Påmelding er økonomisk bindende uansett hvilket kurs det gjelder.

Billetter

  • Venteliste

    kr 0,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Del dette kurset

LOGO2020.png
bottom of page