top of page

Nybegynner kurs

Nybegynnerkurs er for valper som har gjennomført valpekurs og ønsker å gå videre for å lære enda mer eller for hunder over ett år. Kurset koster kr. 1300,- for medlemmer og kr. 1800,- for ikke-medlemmer.

Kurset er fullt eller påbegynt
Se andre kurs
Nybegynner kurs
Nybegynner kurs

Tid og sted

27. aug. 2019, 18:00 – 19:30

Kristiansand Hundeklubb

Om kurset

Nybegynnerkurs er for valper som har gjennomført valpekurs og ønsker å gå videre for å lære enda mer eller for hunder over ett år, uansett om de har gått valpekurs tidligere eller ikke. Hovedfokus på dette kurset er miljøtrening og generalisering av allerede innlærte øvelser. Grunntreningen skal videreutvikles, og utfordres i nye miljøer. Kurset vil også bestå av å få hunden til å gripe/ slippe leken, gå pent i bånd og mentalstimuli.

Kurset holdes på tirsdager kl. 18.00-19.30, og består av 7 kurskvelder. Det blir inntil 8 stk på kurset. Oppstart er 27.aug og siste kurskvelden er 15.okt. Det holdes kursfri i høstferien.

Kurset koster kr. 1300,- for medlemmer og kr. 1800,- for ikke-medlemmer.

Instruktører: Anita Lomeland (med forbehold om endringer).

Det betales til kontonummer; 3060.18.59781. Betalingen merkes med hvilket kurs og navn på fører som skal delta på kurset. MERK; for å få kurset til medlemspris må du ha skrevet medlemsnummer i påmeldingen. Betalingsfrist er tre uker før kursstart, ellers snarest dersom du melder deg på etter dette.

Påmelding er økonomisk bindende uansett hvilket kurs det gjelder.

Billetter

  • Nybegynner kurs

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del dette kurset

LOGO2020.png
bottom of page