top of page

Agility hinderinnlæring nybegynner helgekurs

Nybegynner agility kurs er kurset for deg som vil lære elementære hinderinnlæring.

Kurset er fullt eller påbegynt
Se andre kurs
Agility hinderinnlæring nybegynner helgekurs
Agility hinderinnlæring nybegynner helgekurs

Tid og sted

30. aug. 2019, 18:00 – 01. sep. 2019, 17:00

Kristiansand Hundeklubb

Om kurset

Nybegynner agility kurset for deg som vil lære elementære hinderinnlæring. Hunden lærer å hoppe over hinder, løper gjennom tunnel og mestre de forskjellige felthindrene. Hunden må minst være ett år når man starter på kurset agility, dette er grunnet den fysiske utviklingen og ikke overbelaste. Det er viktig å varme opp før trening og gå ned hunden etter trening for å forhindre og forebygge skader, både hos hund og eier. Når vi trener agility bruker vi positive metoder.

Kurset starter på fredagen kl 18:00 med en teoridel på 1,5-2 timer, dette holdes på Anicura Sørlandsparken. Teoridel er uten hund og resten er praksis med hund. Lørdag og Søndag er fra kl 09:00-17:00, hvor kursdeltakerne blir delt inn i to grupper. Instruktørene vil dele dere inn i grupper etter teoridelen. Det blir inntil 10 stk på kurset.

Kurset koster 1500,- for medlemmer og 2000,- for ikke-medlemmer.

Instruktør: Marit Aurebekk Breland(med forbehold om endring).

Det betales til kontonummer; 3060.18.59781. Betalingen merkes med hvilket kurs og navn på fører som skal delta på kurset. MERK; for å få kurset til medlemspris må du ha skrevet medlemsnummeret i påmeldingen. Betalingsfrist er tre uker før kursstart, eller snarest dersom du melder deg på etter dette.

Påmeldingen er økonomisk bindene uansett hvilket kurs det gjelder.

Billetter

  • Agility hinderinnlæring 2

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del dette kurset

LOGO2020.png
bottom of page