Agility hinderinnlæring nybegynner helgekurs

Kurset er fullt eller påbegynt
Agility hinderinnlæring nybegynner helgekurs

Tid og sted

Aug 30, 2019, 6:00 PM – Sep 01, 2019, 5:00 PM
Kristiansand Hundeklubb

Om kurset

Nybegynner agility kurset for deg som vil lære elementære hinderinnlæring. Hunden lærer å hoppe over hinder, løper gjennom tunnel og mestre de forskjellige felthindrene. Hunden må minst være ett år når man starter på kurset agility, dette er grunnet den fysiske utviklingen og ikke overbelaste. Det er viktig å varme opp før trening og gå ned hunden etter trening for å forhindre og forebygge skader, både hos hund og eier. Når vi trener agility bruker vi positive metoder.

Kurset starter på fredagen kl 18:00 med en teoridel på 1,5-2 timer, dette holdes på Anicura Sørlandsparken. Teoridel er uten hund og resten er praksis med hund. Lørdag og Søndag er fra kl 09:00-17:00, hvor kursdeltakerne blir delt inn i to grupper. Instruktørene vil dele dere inn i grupper etter teoridelen. Det blir inntil 10 stk på kurset.

Kurset koster 1500,- for medlemmer og 2000,- for ikke-medlemmer.

Instruktør: Marit Aurebekk Breland(med forbehold om endring).

Det betales til kontonummer; 3060.18.59781. Betalingen merkes med hvilket kurs og navn på fører som skal delta på kurset. MERK; for å få kurset til medlemspris må du ha skrevet medlemsnummeret i påmeldingen. Betalingsfrist er tre uker før kursstart, eller snarest dersom du melder deg på etter dette.

Påmeldingen er økonomisk bindene uansett hvilket kurs det gjelder.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Agility hinderinnlæring 2
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr
LOGO2020.png