top of page

AG-kurs med Christian Flørenes Nivå: klasse-1 kl. 19.00-2100

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
AG-kurs med Christian Flørenes Nivå: klasse-1 kl. 19.00-2100
AG-kurs med Christian Flørenes Nivå: klasse-1 kl. 19.00-2100

Tid og sted

08. apr. 2024, 19:00 – 21:00

Kristiansand, Nedre Timenes, 4635 Kristiansand, Norge

Om kurset

Mandager fra 19-21 (ekvipasjer som er på klasse 1-nivå)

Kursstart 8. april. Første kursdag er det teoriundervisning i klubbhytta på Strømme.

Siste kursdag er 10. juni. Denne dagen blir felles for begge gruppene. Det vil avholdes NKK bronsemerke først, og deretter forskjellige hoppbaner tilpasset deltakernes nivå.

Instruktør: Christian Flørenes

Pris: 1600.-

Om Christian:

Hei. Som instruktør på sommerens agilitykurs, har jeg blitt bedt om å skrive noen ord om meg selv. Jeg har vært hundeinstruktør siden jeg som 17 åring ble spurt om å være hjelpeinstruktør i 1989. Startet da som lydighetsinstruktør i Arendal og Omegn Hundeklubb. Har siden instruert 100 vis av hunder og hundeeiere i både NKK og NJFF. Er Trinn III Agility instruktør og Trinn II Lydighetsinstruktør i NKK, regionsinstruktør og aversjonsinstruktør i NJFF. Som agilityinstruktør er jeg opptatt av "Keep it simple" og at Agility skal være gøy! Basis innlæring er selvsagt med belønning, ball, leker og eller godbit. Har hunden andre adferdsutfordringer, må det vurderes i hvert enkelt tilfelle! På agilitybanen er det ikke bare hunden som skal være i koordinerte bevegelser og yte, men også hundefører. Sammen skal vi bli "knallgode"! Kurset har en rød tråd gjennom 10 kvelder, og det viktigste for meg er at både hund og fører opplever mestring! Det blir individuell instruksjon, så her legger vi lista tilpasset hver ekvipasje. Og lista flyttes fortløpende så alle får oppleve både utfordringer og mestring!

Da vi bare har 10 kvelder sammen, blir det lagt mest vekt på samhandling i banen, fremmadsendinger, bytter, motivasjon, mye ros og gode starter. Vi kommer innom alle hindre i løpet av kurset, men kommer mest til å jobbe med tuneller, hopp, lengde og slalom.

Har siden 1985 trent og konkurrert med lydighet og agility agility med tre Border Collier, 1 dobermann og en blandingshund. Har trent, jaktet og konkurrert med en Gordon Setter, og Munti, BC'en som jeg har nå er også godkjent som kadaverhund.

Gleder meg til å bli kjent med deg og din hund og ser frem til 10 kvelder sammen med dere på agilitybanen i Kristiansand!

Billetter

  • AG-kurs m Christian 19-21

    kr 1 600,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Del dette kurset

LOGO2020.png
bottom of page