© Kristiansand Hundeklubb

Feltsøk

Upcoming Events
Tue, Apr 14
Kristiansand Hundeklubb
Bronsemerket (Apellmerke) kurset
Bronsemerkekurs er for dem som har som har gått kurs med hunden sin tidligere og som kan litt om hundetrening. Det stilles krav til at dere har grunntrening og at øvelser som sitt, dekk og bli er innøvd. Medlemmer bruk koden "Bronsemerket" for medlemspris.
Del
Tue, Apr 14
Kristiansand Hundeklubb
Valpekurs 1
Valpekurs er kurset for deg som akkurat har skaffet deg valp, som er i 3-8 måneders alder. Kurset bygger på samarbeid og mestring og vil bestå av enkle lydighetsøvelser og grunntrening, kontakttrening og belønningsformer og leketeknikk. Medlemmer bruk koden "Valpekurs1" for medlemspris.
Del
Thu, Apr 16
Kristiansand Hundeklubb
Valpekurs 2
Valpekurs er kurset for deg som akkurat har skaffet deg valp, som er i 3-8 måneders alder. Kurset bygger på samarbeid og mestring og vil bestå av enkle lydighetsøvelser og grunntrening, kontakttrening og belønningsformer og leketeknikk. Medlemmer bruk koden "Valpekurs2" for medlemspris.
Del
Thu, Apr 16
Kristiansand Hundeklubb
Valpekurs 3
Valpekurs er kurset for deg som akkurat har skaffet deg valp, som er i 3-8 måneders alder. Kurset bygger på samarbeid og mestring og vil bestå av enkle lydighetsøvelser og grunntrening, kontakttrening og belønningsformer og leketeknikk. Medlemmer bruk koden "Valpekurs3" for medlemspris.
Del
Fri, Apr 17
Kristiansand Hundeklubb
Agility hinderinnlæring nybegynner helgekurs 2
Nybegynner agility kurs er kurset for deg som vil lære elementære hinderinnlæring. Hunden lærer å hoppe over hinder, løpe gjennom tunnel og mestre de forskjellige felthindrene. Medlemmer bruk koden "Agility2" for medlemspris.
Del
Thu, Apr 23
Kristiansand Hundeklubb
Nybegynner kurs
Dette kurset er for valper fra 08mnd og oppover, som har i utgangspunktet har gjennomført valpekurs. Uansett om de har gått valpekurs tidligere eller ikke, så ønsker dere å gå videre for å lære enda mer. Medlemmer bruk koden "Nybegynnerkurs" for medlemspris.
Del
Sat, May 23
Strømme, nedre timenes
Agility kurs med Ole Kristoffer
23-24 Mai får vi besøk av Ole Kristoffer R.B Sagløkken fra Bingen Agility og landslaget.
Del
Tid er ikke bestemt ennå
Kristiansand Hundeklubb
Venteliste
Hvis du er interessert i å stå på venteliste til ett kurs så kan du registrere deg her!
Del